Лосось в рожевому вині

Лосось в рожевому вині

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Лосось в рожевому вині

  • філе лосося - 4 шматочки по 150 г,
  • морква - 1 шт.,
  • цибуля-порей - 1 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • рожеве вино - 0,5 л,
  • сік лимона - 2 ст. ложки,
  • вершки - 100 мл,
  • сметана - 50 г,
  • пармезан - 50 г,
  • чебрець - 1 гілочка,
  • сіль і мелений чорний перець - за смаком.

Як приготувати Лосось в рожевому вині

  1. Приготуйте маринад. У форму влийте вино, лимонний сік, сметану та вершки. Додайте сіль, перець, подрібнений часник, чебрець.

  2. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Цибулю-порей наріжте.

  3. Моркву, цибулю і рибу покладіть у винно-вершковий маринад на півгодини.

  4. Запікайте лосось в розігрітій до 180 °C духовці 25-30 хвилин.

  5. Коли лосось зарум’яниться, посипте його натертим пармезаном і залиште в духовці ще на 3-5 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал