Лосось  з картоплею, запечений в духовці

Лосось з картоплею, запечений в духовці

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 75 min

Інгредієнти для приготування: Лосось з картоплею, запечений в духовці

  • філе лосося: 700 г.
  • картопля: 6 штук
  • сметана: 0,5 склянки
  • сир: 100г
  • лимон: 1 шт.
  • сіль, перець, розмарин: за смаком

Як приготувати Лосось з картоплею, запечений в духовці

Готуємо так:

  1. Картоплю помити, почистити та порізати пластинками. Взяти деко, змастити олією, викласти картоплю, посолити. Полити сметаною.
  2. Філе лосося промити, порізати великими шматками, посолити, поперчити, посипати розмарином. Викласти на картоплю зі сметаною. З половинки лимону вичавити сік та збризнути ним філе лосося.
  3. Сир натерти на крупній тертці, посипати ним філе лосося. Поставити в духовку запікатися на 45 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасити кружальцями лимона
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал