Лосось, запечений в олії

Лосось, запечений в олії

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Лосось, запечений в олії

  • філе лосося зі шкірою - 3 шт. по 200 г,
  • оливкова олія - 8 ст. ложок,
  • чебрець - 3 гілочки,
  • савойська капуста - 300 г,
  • болгарський перець (червоний) - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • сіль, чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Лосось, запечений в олії

  1. Рибу посипте подрібненим чебрецем. У форму для запікання налийте 6 ст. ложок оливкової олії і поставте її в духовку, розігріту до 250 °С на 5 хвилин, потім викладіть лосось шкірою вгору і запікайте 5 хвилин.
  2. Акуратно зніміть шкіру з філе. Посоліть і поперчіть. Переверніть рибу і знову посоліть і поперчіть. Поставте в духовку ще на 4 хвилини.
  3. Капусту поріжте квадратиками, болгарський перець – брусочками, моркву – скибочками. У сковороді розігрійте 2 ст. ложки олії і обсмажте, помішуючи, моркву і перець. Додайте капусту, перемішайте і готуйте ще 3 хвилини, посоліть. Подавайте разом з рибою.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Лосось, запечений в олії

  1. Не дивлячись на те що я чоловік, але ось кулінарія моє захоплення. Даний рецепт побачив випадково і вирішив здивувати своїх друзів, все зробив за рецептом, тільки от чебрець не додавав, мені він просто на запах не подобається, а в цілому страва виходить дуже смачна і святкова, друзям сподобалося, дівчата навіть просили рецепт.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал