
Лосось, запечений в олії
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Лосось, запечений в олії
- філе лосося зі шкірою - 3 шт. по 200 г,
- оливкова олія - 8 ст. ложок,
- чебрець - 3 гілочки,
- савойська капуста - 300 г,
- болгарський перець (червоний) - 1 шт.,
- морква - 1 шт.,
- сіль, чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Лосось, запечений в олії
- Рибу посипте подрібненим чебрецем. У форму для запікання налийте 6 ст. ложок оливкової олії і поставте її в духовку, розігріту до 250 °С на 5 хвилин, потім викладіть лосось шкірою вгору і запікайте 5 хвилин.
- Акуратно зніміть шкіру з філе. Посоліть і поперчіть. Переверніть рибу і знову посоліть і поперчіть. Поставте в духовку ще на 4 хвилини.
- Капусту поріжте квадратиками, болгарський перець – брусочками, моркву – скибочками. У сковороді розігрійте 2 ст. ложки олії і обсмажте, помішуючи, моркву і перець. Додайте капусту, перемішайте і готуйте ще 3 хвилини, посоліть. Подавайте разом з рибою.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Лосось, запечений в олії
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Не дивлячись на те що я чоловік, але ось кулінарія моє захоплення. Даний рецепт побачив випадково і вирішив здивувати своїх друзів, все зробив за рецептом, тільки от чебрець не додавав, мені він просто на запах не подобається, а в цілому страва виходить дуже смачна і святкова, друзям сподобалося, дівчата навіть просили рецепт.