Лосось, запечений з цибулею і лимоном

Лосось, запечений з цибулею і лимоном

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 75 min

Інгредієнти для приготування: Лосось, запечений з цибулею і лимоном

  • лосось - 500 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • лимон - 0,5 шт.,
  • чорний мелений перець - 2 дрібки,
  • сіль - 3 дрібки.
  • Для соусу:
  • сметана - 4 ст. ложки,
  • зелень кропу - 0,5 пучка,
  • часник - 1 зубець,
  • сіль - 1 дрібка.

Як приготувати Лосось, запечений з цибулею і лимоном

  1. Цибулю і лимон поріжте тонкими кільцями.

  2. Лосось помийте і обсушіть за допомогою серветок. Натріть сіллю.

  3. Форму застеліть фольгою і покладіть на неї шматок риби. Рибу поперчіть, зверху викладіть цибулю і кільця лимона.

  4. Щільно загорніть рибу у фольгу. Запікайте в попередньо розігрітій до 180 °С духовці 1 годину.

  5. Приготуйте соус. Кріп наріжте і змішайте зі сметаною. Додайте пропущений через прес часник, посоліть і перемішайте. Готовий соус поставте в холодильник настоюватися.

  6. Запечену рибу злегка охолодіть і подавайте з соусом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал