Лимонні булочки із зеленню

Лимонні булочки із зеленню

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Лимонні булочки із зеленню

  • вершкове масло - 150 г,
  • вода - 200 мл,
  • сіль - 1/4 ч. ложки,
  • гострий червоний перець - 1/8 ч. ложки,
  • борошно - 120 г,
  • яйця - 5 шт.,
  • цедра 1 лимона,
  • 3 пера зеленої цибулі,
  • невеликий пучок петрушки.

Як приготувати Лимонні булочки із зеленню

  1. Дрібно посікти зелень. Натерти на тертку цедру лимона.
  2. Покласти в каструльку масло, сіль і перець, влити воду. Поставити на вогонь і тримати, поки масло не розтане. Зняти з вогню і вмішати борошно. Повернути каструлю на конфорку і тримати на вогні, постійно розмішуючи, поки тісто не стане однорідним і не почне відставати від бортиків каструлі. Зняти з плити, дати охолонути пару хвилин. По одному додати яйця  ретельно перемішуючи після кожного. Додати зелень і цедру, перемішати.
  3. Перекласти тісто в кондитерський мішок з прямою насадкою і висаджувати на застелений пергаментом деко маленькі булочки. Якщо у вас немає спеціального мішка – можна скористатися звичайним поліетиленовим пакетом зі зрізаним кутиком або перекласти тісто на деко ложкою.
  4. Випікати булочки в попередньо розігрітій до 200 °С духовці до золотистого кольору, близько 20 хвилин. Подавати теплими або повністю охолодженими.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал