Інгредієнти для приготування: Лимонні булочки із зеленню
- вершкове масло - 150 г,
- вода - 200 мл,
- сіль - 1/4 ч. ложки,
- гострий червоний перець - 1/8 ч. ложки,
- борошно - 120 г,
- яйця - 5 шт.,
- цедра 1 лимона,
- 3 пера зеленої цибулі,
- невеликий пучок петрушки.
Як приготувати Лимонні булочки із зеленню
- Дрібно посікти зелень. Натерти на тертку цедру лимона.
- Покласти в каструльку масло, сіль і перець, влити воду. Поставити на вогонь і тримати, поки масло не розтане. Зняти з вогню і вмішати борошно. Повернути каструлю на конфорку і тримати на вогні, постійно розмішуючи, поки тісто не стане однорідним і не почне відставати від бортиків каструлі. Зняти з плити, дати охолонути пару хвилин. По одному додати яйця ретельно перемішуючи після кожного. Додати зелень і цедру, перемішати.
- Перекласти тісто в кондитерський мішок з прямою насадкою і висаджувати на застелений пергаментом деко маленькі булочки. Якщо у вас немає спеціального мішка – можна скористатися звичайним поліетиленовим пакетом зі зрізаним кутиком або перекласти тісто на деко ложкою.
- Випікати булочки в попередньо розігрітій до 200 °С духовці до золотистого кольору, близько 20 хвилин. Подавати теплими або повністю охолодженими.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Бутерброди з фетою та помідорами
-
Персики з куркою та мигдалем
-
Омлет з моцареллою і зеленою цибулею
-
Домашні чіпси своїми руками
-
Заливне «Великоднє»