camcumgirls
Лимонно-м’ятне різотто

Лимонно-м’ятне різотто

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Лимонно-м’ятне різотто

  • рис - 100 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 1 зубець,
  • бульйон - 1-1,5 склянки,
  • вершкове масло - 1 ст. ложка,
  • біле вино - 1/3 склянки,
  • сир (тертий) - 4 ст. ложки,
  • лимонна цедра - 2 ч. ложки,
  • лимонний сік - 1 ст. ложка,
  • м'ята - 2-3 гілочки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Лимонно-м’ятне різотто

  1. Вершкове масло розтопіть в сотейнику. Додайте дрібно порізану цибулю і часник, помішуючи, готуйте на середньому вогні хвилину.
  2. Додайте рис, перемішайте, щоб масло покрило всі зерна. Влийте вино і додайте лимонну цедру, готуйте близько 5 хвилин.
  3. Влийте бульйон, додайте сіль, перець, лимонний сік і дрібно порізані листочки м’яти. Періодично помішуючи, готуйте до готовності (до отримання клейкої рисової маси).
  4. Перед подачею додайте сир.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал