
Лимонно-м’ятне різотто
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
2
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Лимонно-м’ятне різотто
- рис - 100 г,
- цибуля - 1 шт.,
- часник - 1 зубець,
- бульйон - 1-1,5 склянки,
- вершкове масло - 1 ст. ложка,
- біле вино - 1/3 склянки,
- сир (тертий) - 4 ст. ложки,
- лимонна цедра - 2 ч. ложки,
- лимонний сік - 1 ст. ложка,
- м'ята - 2-3 гілочки,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Лимонно-м’ятне різотто
- Вершкове масло розтопіть в сотейнику. Додайте дрібно порізану цибулю і часник, помішуючи, готуйте на середньому вогні хвилину.
- Додайте рис, перемішайте, щоб масло покрило всі зерна. Влийте вино і додайте лимонну цедру, готуйте близько 5 хвилин.
- Влийте бульйон, додайте сіль, перець, лимонний сік і дрібно порізані листочки м’яти. Періодично помішуючи, готуйте до готовності (до отримання клейкої рисової маси).
- Перед подачею додайте сир.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Гречка з квасолею
-
Рисова вермішель
-
Запечена спаржа з соусом
-
Червона квасоля в томатному соусі
-
Салат з квасолі по-аргентинськи