Інгредієнти для приготування: Лимонний курд з лавандою
- лимони - (великі) - 2 шт.,
- яйця - 2 шт.,
- цукор - 100 г,
- вершкове масло - 20 г,
- сухі квіти лаванди - 1 ч. ложка.
Як приготувати Лимонний курд з лавандою
-
З лимонів зітріть цедру. Змішайте її з цукром і лавандою, в антипригарному посуді.
-
З лимонів вичавте сік, додайте до цукру, перемішайте.
-
Яйця злегка збовтайте віночком, вилийте в суміш соку з цукром, перемішайте. Дайте постояти 15 хвилин. Розкрутка сайтів Івано-франківськ
-
Масло поріжте невеликими шматочками, покладіть в антипригарний посуд і поставте суміш варитися. Після закипання уменшіть вогонь до слабкого і варіть, постійно помішуючи, до загустіння лимонного курда (близько 20 хвилин).
-
Готову страву з лимона зніміть з вогню, перетріть через сито і розлийте по банках. Із зазначеної кількості продуктів повинно вийти приблизно 300 г лимонного курда.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рисовий пудинг з бананом
-
Шведські оладки з чорницею
-
Цукерки «Тірамісу»
-
Десерт “Кава з молоком”
-
Сирники с полуницею