
Лимонний тарт
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
21 min
Інгредієнти для приготування: Лимонний тарт
- печиво "До кави": 300 г
- масло вершкове: 125 г
- вершки (33%): 500 мл
- молоко згущене: 1 банка
- лимони: 2 шт.
- кружальця лимону, цукрова пудра, листочки м’яти: для оздоблення
Як приготувати Лимонний тарт
Готуємо так:
- Печиво розмолоти в крихту, змішати з розтопленим вершковим маслом, викласти ф форму, формуючи бортики.
- Витиснути сік з 2 лимонів. Холодні вершки збити міксером до стану крему, додати згущену, лимонний сік, добре перемішати. Викласти крем на тісто з печива у форму.
- Пекти тарт 15 хвилин у розігрітій до 180 °С духовці. Охолодити, посипати цукровою пудрою, прикрасити кружальцями лимону та листочками м’яти.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Пасха желейна
-
Запіканка з фініками
-
Суфле із сиру з персиками
-
Десерт “Кава з молоком”
-
Марципаново-фісташкове морозиво