Лимонний тарт

Лимонний тарт

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 21 min

Інгредієнти для приготування: Лимонний тарт

  • печиво "До кави": 300 г
  • масло вершкове: 125 г
  • вершки (33%): 500 мл
  • молоко згущене: 1 банка
  • лимони: 2 шт.
  • кружальця лимону, цукрова пудра, листочки м’яти: для оздоблення

Як приготувати Лимонний тарт

Готуємо так:

  1. Печиво розмолоти в крихту, змішати з розтопленим вершковим маслом, викласти ф форму, формуючи бортики.
  2. Витиснути сік з 2 лимонів. Холодні вершки збити міксером до стану крему, додати згущену, лимонний сік, добре перемішати. Викласти крем на тісто з печива у форму.
  3. Пекти тарт 15 хвилин у розігрітій до 180 °С духовці. Охолодити, посипати цукровою пудрою, прикрасити кружальцями лимону та листочками м’яти.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал