Листковий торт зі свіжими ягодами

Листковий торт зі свіжими ягодами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Листковий торт зі свіжими ягодами

  • листкове тісто - 1 упаковка (500 г),
  • вершки (33 % жирності) - 200 мл,
  • згущене молоко - 1 банка,
  • чорниця - 2 склянки,
  • малина - 1 склянка.

Як приготувати Листковий торт зі свіжими ягодами

  1. Два листа тіста розкатайте товщиною до 2 мм і кожен поріжте на 3-4 квадрата.

  2. На застеленому папером для випічки деко по черзі випікайте пласти тіста протягом 7-10 хвилин.

  3. Вершки збийте до стану густої сметани. Потім, продовжуючи збивати, поступово введіть згущене молоко.

  4. Перший корж викладіть на тарілку і змастіть кремом. Зверху викладіть шар чорниці. Накрийте другим коржем, змастіть його кремом, викладіть малину. Чергуйте шари, поки не закінчаться всі коржі.

  5. Верхній корж і боки торта рясно змастіть кремом і подрібненими залишками коржів. Поставте торт в холодильник на 4-5 годин, щоб всі коржі добре просочилися кремом і ароматом свіжих ягід.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал