Люля-кебаб

Люля-кебаб

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: Люля-кебаб

  • фарш яловичий: 1 кг
  • сало: 0,5 кг
  • сіль: 1 ч. ложка
  • зіра: 0,5 ст. ложки
  • чорний перець: 0,5 ст. ложки
  • мелений коріандр: 3 ст. ложки

Як приготувати Люля-кебаб

Готуємо так:

  1. Сало порізати, перемішати з фаршем. Цибулю порізати, додати до фаршу. Покласти усі спеції, добре вимішати.
  2. Фарш розкласти на підносі, накрити фольгою та поставити маринуватися в холодильник на 1 годину.
  3. Зробити з фаршу котлету, нанизати на шампур і розкачати м’ясо в ковбаску. Фарш має щільно прилягати до шампуру, щоб не було повітряних подушок.
  4. Смажити кебаб на вуглях до золотистої скоринки (приблизно 20 хв.).

Якщо кебаб приготований правильно, то з нього буде витікати багато ароматного соку. Такі кебаби не обов’язково смажити тільки на вуглях, можна приготувати і в духовці

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Люля-кебаб

  1. Я тільки коштувала люля – кебаб у ресторані. Дуже мені подобається ця страва. На жаль, рецепту не знала. З фаршу тільки котлети робила. А якщо робитему у духовці люля – кебаб, то його обов’язково треба нанизувати на шампур, чи можно так класти на пательню і чи треба наливати олію, коли смажеш у духовці?

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал