Мафіни «Доброго ранку»

Мафіни «Доброго ранку»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 12
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Мафіни «Доброго ранку»

  • борошно - 150 г,
  • цільнозернове борошно - 50 г,
  • вівсяні пластівці - 150 г,
  • розпушувач тіста - 3 ч. ложки,
  • цукор - 50 г,
  • мелена кориця - 1 ч. ложка,
  • сушена вишня - 100 г,
  • банани (достиглі) - 2 шт.,
  • яйця - 2 шт.,
  • молоко - 200 мл,
  • оливкова олія - 3 ст. ложки.

Як приготувати Мафіни «Доброго ранку»

  1. Банани разом з яйцями помніть у пюре. Додайте молоко і олію, перемішайте всі мокрі інгредієнти.

  2. В іншій великій мисці змішайте сухі інгредієнти – 2 види борошна, пластівці, розпушувач, цукор, корицю.

  3. Додайте ягоди, перемішайте.

  4. З’єднайте обидві маси.

  5. У форми для мафінів вставте паперові формочки і розкладіть по них тісто – його має вистачити на 12 штук.

  6. Випікайте мафіни 25 хвилин при температурі 180 °C.

     За бажанням, сушену вишню можна замінити родзинками.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал