Інгредієнти для приготування: Малинові мафіни
- яйце - 1 шт.,
- маслянка - 180 мл,
- рослинна олія - 160 мл,
- ванільний екстракт - 1 ч. ложка,
- борошно - 2,5 склянки,
- цукор - 3/4 склянки,
- розпушувач - 2 ч. ложки,
- сода - 0,5 ч. ложки,
- сіль - 1/4 ч. ложки,
- цедра 1 лимона,
- малина - 2 склянки,
- цукрова пудра - для посипання мафінів.
Як приготувати Малинові мафіни
-
У великій мисці з’єднайте яйце, маслянку, масло і ванільний екстракт.
-
В іншому посуді з’єднайте борошно, цукор, розпушувач, соду, сіль, і цедру. Додайте малину. Акуратно введіть мокрі інгредієнти в миску до сухих, перемішайте.
-
Форми для мафінів змастіть рослинною олією. Наповніть форми тістом (майже до країв).
-
Випікайте мафіни в розігрітій до 190 °С духовці близько 20 хвилин. Остудіть.
-
Посипте цукровою пудрою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Мексиканський суп із фаршем
- Святковий салат “Мавпа”
- Варення з полуниці і ревеню з лимоном
- Цукрові пасхальні яйця
- Хек, тушкований у сметані