Малинові мафіни

Малинові мафіни

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Малинові мафіни

  • яйце - 1 шт.,
  • маслянка - 180 мл,
  • рослинна олія - 160 мл,
  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка,
  • борошно - 2,5 склянки,
  • цукор - 3/4 склянки,
  • розпушувач - 2 ч. ложки,
  • сода - 0,5 ч. ложки,
  • сіль - 1/4 ч. ложки,
  • цедра 1 лимона,
  • малина - 2 склянки,
  • цукрова пудра - для посипання мафінів.

Як приготувати Малинові мафіни

  1. У великій мисці з’єднайте яйце, маслянку, масло і ванільний екстракт.

  2. В іншому посуді з’єднайте борошно, цукор, розпушувач, соду, сіль, і цедру. Додайте малину. Акуратно введіть мокрі інгредієнти в миску до сухих, перемішайте.

  3. Форми для мафінів змастіть рослинною олією. Наповніть форми тістом (майже до країв).

  4. Випікайте мафіни в розігрітій до 190 °С духовці близько 20 хвилин. Остудіть.

  5. Посипте цукровою пудрою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал