Мамалига з грибним соусом

Мамалига з грибним соусом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Мамалига з грибним соусом

  • кукурудзяне борошно: 1 чашка
  • вода: 4,5-5 чашок
  • прованські трави: 1 ч. ложка
  • сир тертий: 100 г.
  • печериці: 300 г.
  • цибулина: 1 шт.
  • вершки: 200 мл
  • бальзамічний оцет: 1 ст. л.
  • борошно: 1 ч. л.
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Мамалига з грибним соусом

Готуємо так:

  1. Скип’ятити 300 мл. води, поступово всипати кукурудзяне борошно, помішуючи. Посолити, поперчити, додати тертий сир та варити на повільному вогні 30 хв. В кінці готування додати прованські трави. Остудити.
  2. Цибулю дрібно порубати, злегка обсмажити на олії. Додати до цибулі нарізані печериці, обсмажити ще кілька хвилин. Влити в сковороду вершки, посолити, поперчити, додати прованські трави. Тушкувати на слабкому вогні близько 10 хв. Додати бальзамічний оцет і при необхідності загустити соус борошном.
  3. Мамалигу розрізати на шматки і обсмажити на олії. Подавати з грибним соусом.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал