Інгредієнти для приготування: Мандаринова індичка
- грудка індички - 500 г,
- мандарини - 4-5 шт.,
- сир - 30-50 г,
- соєвий соус - 2 ст. ложки,
- сіль, чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Мандаринова індичка
- Приготуйте маринад. З 2-3 мандаринів вичавіть сік. Змішайте мандариновий сік і соєвий соус.
- М’ясо поріжте як на відбивні, відбийте під плівкою, посоліть і поперчіть. Покладіть м’ясо в маринад як мінімум на 30 хвилин.
- Решту, 2-3 мандарина почистіть від шкірки, білих прожилок і плівок. У кожен шматок м’яса загорніть рулетом по 2-3 часточки мандарина. Скріпіть зубочистками і покладіть у форму для запікання. Зверху вилийте маринад. Поставте в розігріту до 170 °С духовку на 20-30 хвилин. Посипте тертим сиром і поставте в духовку ще на 10 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Фарширований гарбуз «Карета для Попелюшки»
-
Гарнір рис з овочами і креветками
-
Печеня з гарбузом
-
Гратен з цукіні
-
Картопляні діжечки з фаршем