
Манні галушки
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Манні галушки
- манна крупа: 200 г.
- вода: 200 мл
- вершкове масло: 50 г.
- сіль та будь-який соус за смаком (сметанний, вершковий, томатний тощо)
Як приготувати Манні галушки
Готуємо так:
1. Змішати манну крупу, вершкове масло і дрібку солі. Додати воду, поставити на маленький вогонь і, постійно помішуючи, приготувати заварне тісто.
2. В іншій посудині закип’ятити воду. З тіста сформувати маленькі кульки і покласти їх в киплячу воду.
3. Як тільки вони спливуть, вибрати їх і зразу ж подавати до столу, поливши соусом за
смаком.
* Галушки можна подавати і як самостійну страву, а також готувати їх солодкими. Тоді замість солі до тіста треба додати 1-2 ст. ложки цукру й полити готові галушки варенням, медом, йогуртом чи будь-яким солодким соусом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Риба, запечена в лаваші
-
Курячі “шашлички” з фісташками
-
Картопляні зрази з печінкою
-
Котлети цитрусові
-
Печінка по-берлінськи з яблуками