Манні галушки

Манні галушки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Манні галушки

  • манна крупа: 200 г.
  • вода: 200 мл
  • вершкове масло: 50 г.
  • сіль та будь-який соус за смаком (сметанний, вершковий, томатний тощо)

Як приготувати Манні галушки

Готуємо так:

1. Змішати манну крупу, вершкове масло і дрібку солі.  Додати воду, поставити на маленький вогонь і, постійно помішуючи, приготувати заварне  тісто.

2. В іншій посудині закип’ятити воду. З тіста сформувати маленькі кульки і покласти їх в киплячу воду.

3. Як тільки вони спливуть,  вибрати  їх і зразу ж подавати до столу, поливши соусом за

смаком.

 

* Галушки можна подавати і як самостійну страву, а також готувати їх солодкими. Тоді замість солі до тіста треба додати 1-2 ст. ложки цукру й полити готові галушки варенням, медом, йогуртом чи будь-яким солодким соусом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал