Мармелад зі слив, яблук і помідорів

Мармелад зі слив, яблук і помідорів

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Мармелад зі слив, яблук і помідорів

  • сині сливи: 4 кг
  • яблука: 3 кг
  • червоні помідори: 3 кг
  • цукор: 3 кг
  • листя естрагону: 1 пучок

Як приготувати Мармелад зі слив, яблук і помідорів

Готуємо так:

1. Помідори помити, нарізати шматочками і покласти у дуршлак чи сито на 1-2 години, щоб стік сік. Тоді м’якоть перекласти в каструлю і варитидо м’якості. Тоді массу перетерти крізь сито, щоб видалити насіння і шкірочки.

2. Сливи помити, видалити кісточки і пропустити через м’ясорубку. Яблука помити, почистити від шкірки і насіння, нарізати шматочками і теж пропустити через м’ясорубку.

3. Змішати яблучну, сливову і помідорову маси, додати цукор, перемішати і варити на сильному вогні, постійно помішуючи. Як тільки на мармеладі залишатиметься слід після ложки, опустити пучок естрагону і довести мармелад до бажаної густини.  Тоді естрагон видалити, а мармелад гарячим розкласти у сухі гарячі банки. Закрити герметично, поліетиленовими кришками або пергаментним папером і зберігати у прохолодному місці.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал