Маринара італійський соус
Опубліковано 26/03/2013
Італійський соус, який готується з томатів, часнику, пряних трав і цибулі. Цей соус, за традиціями італійської кухні, додають в пасту, рис, морепродукти і піцу.
Згідно з однією з версій походження соусу, Маринара винайшли корабельні коки в середині XVI століття після того, як помідори з’явилися в Європі. Цей соус без додавання м’яса відрізнявся великим терміном придатності завдяки високій концентрації кислоти в помідорах і міг використовуватися під час довгих плавань.
За другою версією, соус був придуманий дружинами моряків, які чекали своїх чоловіків з плавань.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо переглянути:
- Вустерський соус
- Паста
- Кінза
- Гратен
- Брауні американські тістечка