camcumgirls
Маринована червона цибуля

Маринована червона цибуля

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Маринована червона цибуля

  • яблучний оцет: 1/2 склянки
  • цукор: 1 ст. ложка
  • сіль: 1,5 ч. ложки
  • цибуля червона: 2 шт.

Як приготувати Маринована червона цибуля

Готуємо так:

1.  Змішати оцет, цукор, сіль і воду у невеликій мисці. Розмішати –  цукор і сіль повинні повністю розчинитися.

2. Покласти нарізану півкільцями цибулю в банку і залити оцтовою сумішшю. Закрити і дати постояти при кімнатній температурі протягом 1 години.

° Зберігати таку цибулю можна до 2-х тижнів у холодильнику

° Замість цукру можна покласти мед

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал