Інгредієнти для приготування: Маринована цвітна капуста
- цвітна капуста - 1 головка,
- морква - 4 шт.,
- червоний гострий перець - 1 шт.,
- цибуля - 0,5 шт.,
- часник - 5 зубців,
- насіння коріандру - 1 ч. ложка,
- гірчиця - 1 ч. ложка,
- насіння кмину - 0,5 ч. ложки,
- яблучний оцет - 300 мл,
- імбир - за смаком,
- гранульований цукор - 0,5 склянки,
- сіль - 2 ст. ложки,
- чорний перець горошком - 1 ч. ложка,
- мелена куркума - 0,5 ч. ложки,
- червоний перець пластівцями - 1/4 ч. ложки.
Як приготувати Маринована цвітна капуста
-
На невелику сковороду викладіть коріандр, гірчицю і насіння кмину. Підсмажте на середньому вогні, обертаючи сковорідку навколо, поки насіння не стане ароматним і не набуде злегка коричневого забарвлення. Додайте оцет, часник, імбир, порізану цибулю, цукор, сіль, перець, куркуму, червоний перець і один стакан води. Доведіть до кипіння.
-
Цвітну капусту розберіть на суцвіття. Моркву очистіть і наріжте поздовжньо. Перець поріжте смужками. Часник очистіть і злегка роздавіть.
-
Всі овочі складіть в банку або миску. Залийте гарячою рідиною до верху. Дайте охолонути до кімнатної температури, а потім накрийте і поставте в холодильник на пару днів.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Млинцевий пиріг з м’ясом і грибами
-
Новорічна закуска “Ялиночки”
-
Новорічна закуска рулетики з телячої печінки
-
Шоті з сиром і травами
-
Мексиканські начос