Маринована цвітна капуста

Маринована цвітна капуста

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Маринована цвітна капуста

  • цвітна капуста - 1 головка,
  • морква - 4 шт.,
  • червоний гострий перець - 1 шт.,
  • цибуля - 0,5 шт.,
  • часник - 5 зубців,
  • насіння коріандру - 1 ч. ложка,
  • гірчиця - 1 ч. ложка,
  • насіння кмину - 0,5 ч. ложки,
  • яблучний оцет - 300 мл,
  • імбир - за смаком,
  • гранульований цукор - 0,5 склянки,
  • сіль - 2 ст. ложки,
  • чорний перець горошком - 1 ч. ложка,
  • мелена куркума - 0,5 ч. ложки,
  • червоний перець пластівцями - 1/4 ч. ложки.

Як приготувати Маринована цвітна капуста

  1. На невелику сковороду викладіть коріандр, гірчицю і насіння кмину. Підсмажте на середньому вогні, обертаючи сковорідку навколо, поки насіння не стане ароматним і не набуде злегка коричневого забарвлення. Додайте оцет, часник, імбир, порізану цибулю, цукор, сіль, перець, куркуму, червоний перець і один стакан води. Доведіть до кипіння.

  2. Цвітну капусту розберіть на суцвіття. Моркву очистіть і наріжте поздовжньо. Перець поріжте смужками. Часник очистіть і злегка роздавіть.

  3. Всі овочі складіть в банку або миску. Залийте гарячою рідиною до верху. Дайте охолонути до кімнатної температури, а потім накрийте і поставте в холодильник на пару днів.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал