Інгредієнти для приготування: Мариновані огірки з виноградом
- огірки - 3 кг,
- виноград - 0,5 кг,
- болгарський перець - 3 шт.,
- кабачок - 1 шт.,
- часник, зелень петрушки, листя хрону, суцвіття кропу, перець горошком і лавровий лист - за смаком,
- вода - 9 склянок,
- оцет (9 %) - 1,5 склянки,
- цукор - 1,5 склянки,
- сіль - 3 ст. ложки,
Як приготувати Мариновані огірки з виноградом
-
Огірки замочіть на 6 годин у холодній воді. У вимиті банки на дно покладіть листя хрону, суцвіття кропу, зелень петрушки і часник. Щільно укладіть в банки огірки, пересипаючи з виноградом. Прикрасьте смужками перцю і вирізаними з кабачків зірочками.
-
Налийте в каструлю воду, оцет, всипте сіль і цукор, покладіть пару лаврових листочків і перець горошком, закип’ятіть. Розлийте по банках і накрийте кришками.
-
Поставте стерилізувати. Після закипання стерилізуйте 15 хвилин. Банки закатайте, переверніть і закутайте.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Тарт із фетою
-
Закуска міні-кексики з оливками
-
Баклажани в аджиці з яблуками
-
Цибуля, запечена в сухарях “Хризантема”
-
Курячий рулет з яблуками