Мариновані огірки з виноградом

Мариновані огірки з виноградом

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Мариновані огірки з виноградом

  • огірки - 3 кг,
  • виноград - 0,5 кг,
  • болгарський перець - 3 шт.,
  • кабачок - 1 шт.,
  • часник, зелень петрушки, листя хрону, суцвіття кропу, перець горошком і лавровий лист - за смаком,
  • вода - 9 склянок,
  • оцет (9 %) - 1,5 склянки,
  • цукор - 1,5 склянки,
  • сіль - 3 ст. ложки,

Як приготувати Мариновані огірки з виноградом

  1. Огірки замочіть на 6 годин у холодній воді. У вимиті банки на дно покладіть листя хрону, суцвіття кропу, зелень петрушки і часник. Щільно укладіть в банки огірки, пересипаючи з виноградом. Прикрасьте смужками перцю і вирізаними з кабачків зірочками.

  2. Налийте в каструлю воду, оцет, всипте сіль і цукор, покладіть пару лаврових листочків і перець горошком, закип’ятіть. Розлийте по банках і накрийте кришками.

  3. Поставте стерилізувати. Після закипання стерилізуйте 15 хвилин. Банки закатайте, переверніть і закутайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал