Інгредієнти для приготування: Мариновані овочеві голубці
- білокачанна капуста - 1 шт. (1 кг 300 г - 1 кг 500 г),
- морква (велика) - 2 шт.,
- часник - 1 головка,
- вода - 1 л,
- олія - 80 мл,
- оцет (9 %) - 80 мл,
- сіль - 2 ст. ложки,
- цукор - 4 ст. ложки,
- сіль, чорний мелений перець, коріандр за смаком.
Як приготувати Мариновані овочеві голубці
- Качан капусти покладіть у велику каструлю, залийте водою, відваріть і розберіть на листя.
- Моркву натріть на крупній тертці, часник почистіть і пропустіть через прес. Змішайте все разом, додайте сіль, перець і коріандр.
- Начиніть морквою капустяне листя, як звичайні голубці. Складіть щільно в глибокий посуд.
- Приготуйте розсіл: воду закип’ятіть і додайте сіль, цукор, оцет і олію. Гарячим розсолом залийте готові голубці. Поставте під гніт. Через 8-10 годин мариновані голубці готові.
Смачна, в міру гостра закуска, готується швидко і просто.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Мариновані овочеві голубці
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже дуже сподобалося . Все чудово. Не знала що ви Є.