camcumgirls
Мариновані овочеві голубці

Мариновані овочеві голубці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Мариновані овочеві голубці

  • білокачанна капуста - 1 шт. (1 кг 300 г - 1 кг 500 г),
  • морква (велика) - 2 шт.,
  • часник - 1 головка,
  • вода - 1 л,
  • олія - 80 мл,
  • оцет (9 %) - 80 мл,
  • сіль - 2 ст. ложки,
  • цукор - 4 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець, коріандр за смаком.

Як приготувати Мариновані овочеві голубці

  1. Качан капусти покладіть у велику каструлю, залийте водою, відваріть і розберіть на листя.
  2. Моркву натріть на крупній тертці, часник почистіть і пропустіть через прес. Змішайте все разом, додайте сіль, перець і коріандр.
  3. Начиніть морквою капустяне листя, як звичайні голубці. Складіть щільно в глибокий посуд.
  4. Приготуйте розсіл: воду закип’ятіть і додайте сіль, цукор, оцет і олію. Гарячим розсолом залийте готові голубці. Поставте під гніт. Через 8-10 годин мариновані голубці готові.

 Смачна, в міру гостра закуска, готується швидко і просто. 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Мариновані овочеві голубці

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал