Мариновані овочі по-італійськи

Мариновані овочі по-італійськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Мариновані овочі по-італійськи

  • болгарський перець (червоний і жовтий) - по 1 шт.,
  • баклажан - 1 шт.,
  • кабачок - 1 шт.,
  • винний оцет (білий) - 200 мл,
  • рослинна олія - 300 мл,
  • оливки і маслини - по 100 г,
  • чорний перець - 8 горошин,
  • сушений орегано - 1 ч. ложка,
  • чебрець - 1 гілочка,
  • сіль - 2 ст. ложки.

Як приготувати Мариновані овочі по-італійськи

  1. Баклажан і кабачок поріжте кружальцями завтовшки приблизно 0,5 см. Перці поріжте поздовжніми скибочками. Овочі помістіть в окремі миски, присипте сіллю і залиште на 1 годину.

  2. Промийте овочі холодною водою. Закип’ятіть оцет з 200 мл води. Додайте баклажани і готуйте 3 хвилини. Шумівкою перекладіть баклажани на серветки. Цю процедуру повторіть з кабачками і перцем.

  3. Овочі підсушіть і шарами укладіть в стерилізовані банки, чергуючи їх з оливками і маслинами. Зверху покладіть гілочку чебрецю.

  4. Рослинну олію з горошинами чорного перцю доведіть до кипіння. Додайте орегано, перемішайте. Овочі залийте гарячою олією. Накрийте банку і остудіть. Потім герметично закрийте банку і поставте на зберігання в прохолодне місце.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал