Інгредієнти для приготування: Мариновані помідори половинками
- На 6 літрових банок:
- помідори (сливка) - 4 кг,
- цибуля - 1-2 шт.,
- зелень петрушки і суцвіття кропу - за смаком,
- часник - кілька зубчиків,
- соняшникова олія - 12 ст. ложок.
- Розсіл:
- вода - 2 л,
- сіль - 2 ст. ложки з верхом,
- цукор - 3,5 ст. ложки,
- оцет (9 %) - 70 мл,
- перець горошком і лавровий лист - за смаком.
Як приготувати Мариновані помідори половинками
-
На дно чистих літрових банок викладіть кріп, петрушку, часник.
-
Помідори розріжте уздовж навпіл, викладіть в банки м’якоттю вниз. Зверху викладіть по 2-3 кільця порізаної цибулі.
-
Приготуйте розсіл. Влийте в каструлю воду, насипте сіль, цукор, перець горошком і лавровий лист. Закип’ятіть, трохи остудіть і влийте оцет.
-
У кожну банку з помідорами влийте по 2 ст. ложки рослинної олії. Залийте банки розсолом.
-
Накрийте банки кришками і поставте стерилізуватися. Після 15 хвилин кипіння закатайте банки. Переверніть і закутайте.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Мариновані помідори половинками
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Супер рецепт для лінивих домогосподарок!