Мариновані помідори половинками

Мариновані помідори половинками

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Мариновані помідори половинками

  • На 6 літрових банок:
  • помідори (сливка) - 4 кг,
  • цибуля - 1-2 шт.,
  • зелень петрушки і суцвіття кропу - за смаком,
  • часник - кілька зубчиків,
  • соняшникова олія - 12 ст. ложок.
  • Розсіл:
  • вода - 2 л,
  • сіль - 2 ст. ложки з верхом,
  • цукор - 3,5 ст. ложки,
  • оцет (9 %) - 70 мл,
  • перець горошком і лавровий лист - за смаком.

Як приготувати Мариновані помідори половинками

  1. На дно чистих літрових банок викладіть кріп, петрушку, часник.

  2. Помідори розріжте уздовж навпіл, викладіть в банки м’якоттю вниз. Зверху викладіть по 2-3 кільця порізаної цибулі.

  3. Приготуйте розсіл. Влийте в каструлю воду, насипте сіль, цукор, перець горошком і лавровий лист. Закип’ятіть, трохи остудіть і влийте оцет.

  4. У кожну банку з помідорами влийте по 2 ст. ложки рослинної олії. Залийте банки розсолом.

  5. Накрийте банки кришками і поставте стерилізуватися. Після 15 хвилин кипіння закатайте банки. Переверніть і закутайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Мариновані помідори половинками

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал