Мариновані яйця з начинкою

Мариновані яйця з начинкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Мариновані яйця з начинкою

  • яйця: 6 шт.
  • сіль: 60 г
  • цукор: 1 ч. ложка
  • тмин: 1 ч. ложка
  • чорний перець: 1 ч. ложка
  • духмяний перець: 3 горошки
  • лавровий лист: 1 шт.
  • шелуха 1 цибулі:
  • сирок плавлений: 1 шт.

Як приготувати Мариновані яйця з начинкою

Готуємо так:

  1. Яйця відварити на круто. Злегка розбити шкарлупу, щоб утворилися тріщини. Покласти в банку.
  2. Змішати сіль, цукор, тмин, перець та духмяний перець, лавровий лист та шелеху цибулі в каструлі з 1 л води. Кип’ятити доки сіль не розчинеться. Охолодити розчин, залити нимм яйця. Маринувати добу в холодильнику.
  3. Замариновані яйця почистіть, поріжте навпіл. Витягніть жовтки, перемішайте їх з плавленим сирком. Наповніть цією масою білки. 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал