Інгредієнти для приготування: Маринований аґрус
- аґрус - 2,8 кг,
- вишневе листя - велика жменя,
- гвоздика - 27 шт.,
- перець духмяний - 27 шт.,
- цукор - 11 ст. ложок,
- сіль - 3 ст. ложки,
- оцтова есенція (70 %) - 6 ч. ложок.
Як приготувати Маринований аґрус
-
Аґрус вимийте і почистіть від хвостиків.
-
У чисті банки доверху викладіть ягоди, додавши по 3 бутончики гвоздики, 3 горошки перцю і кілька листочків вишні. Банки з ягодами до верху залийте окропом дайте постояти 5 хвилин і злийте воду в каструлю ємністю 3 л.
-
У каструлю з водою додайте промите вишневе листя і кип’ятіть 5 хвилин. Листя видаліть, додайте 1 склянку води, цукор і сіль.
-
Киплячим розсолом повторно залийте аґрус, через 5 хвилин злийте назад в каструлю. Доведіть розсіл до кипіння, влийте оцет, перемішайте і розлийте по банках. Закатайте кип’яченими кришками. Банки переверніть, накрийте і залиште до повного охолодження.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Закуска з червоної квасолі, грецьких горіхів і кінзи
-
Відкритий бутерброд із запеченими помідорами, домашнім та твердим сиром
-
Помідори, фаршировані куркою. Кулінарний рецепт
-
Закуска сирні рафаелло
-
Млинцеві мішечки з жюльєном із сьомги