Інгредієнти для приготування: Медівник на кефірі
- Для тіста:
- борошно - 2 склянки,
- цукор - 2 склянки,
- кефір - 2 склянки,
- мед - 2 ст. ложки,
- яйця - 2 шт.,
- розпушувач - 1 пакетик.
- Для крему:
- сметана (густа) - 1 л,
- цукор - 0,5 склянки,
- чорнослив - за смаком,
- грецькі горіхи - для оздоблення,
- подрібнене печиво - для посипання.
Як приготувати Медівник на кефірі
-
Змішайте борошно, цукор, кефір, яйця, мед і додайте розпушувач. Збийте міксером. Тісто розділіть на дві частини. Спечіть в духовці два коржі.
-
Готові коржі остудіть і розріжте вздовж на 2 частини.
-
Прокрутіть через м’ясорубку чорнослив.
-
Приготуйте крем. Змішайте сметану з цукром і збийте міксером.
-
Холодні коржі змастіть кремом, викладіть чорнослив. Боки торта обмажте кремом і посипте подрібненим печивом.
-
Зверху посипте торт чорносливом і подрібненими горіхами. Поставте на кілька годин у холодильник.
За бажанням крім чорносливу в торт можна додати курагу, родзинки і мигдаль.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Медівник на кефірі
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Прошу, поясни мені що це “розпушувач”. Я таке ніколи нечула.