Медівник на кефірі

Медівник на кефірі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Медівник на кефірі

  • Для тіста:
  • борошно - 2 склянки,
  • цукор - 2 склянки,
  • кефір - 2 склянки,
  • мед - 2 ст. ложки,
  • яйця - 2 шт.,
  • розпушувач - 1 пакетик.
  • Для крему:
  • сметана (густа) - 1 л,
  • цукор - 0,5 склянки,
  • чорнослив - за смаком,
  • грецькі горіхи - для оздоблення,
  • подрібнене печиво - для посипання.

Як приготувати Медівник на кефірі

  1. Змішайте борошно, цукор, кефір, яйця, мед і додайте розпушувач. Збийте міксером. Тісто розділіть на дві частини. Спечіть в духовці два коржі.

  2. Готові коржі остудіть і розріжте вздовж на 2 частини.

  3. Прокрутіть через м’ясорубку чорнослив.

  4. Приготуйте крем. Змішайте сметану з цукром і збийте міксером.

  5. Холодні коржі змастіть кремом, викладіть чорнослив. Боки торта обмажте кремом і посипте подрібненим печивом.

  6. Зверху посипте торт чорносливом і подрібненими горіхами. Поставте на кілька годин у холодильник.

     За бажанням крім чорносливу в торт можна додати курагу, родзинки і мигдаль.

    Медівник на кефірі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Медівник на кефірі

    • Розпушувач для тіста. Використовується для надання тісту пухкості і пишності, для отримання виробів із пористою структурою та збільшення об’єму тіста. Продається в будь-якому супермаркеті, в магазинах з бакалією, на базарах.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал