Медова паска з цукатами

Медова паска з цукатами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 130 min

Інгредієнти для приготування: Медова паска з цукатами

  • молоко: 170 мл
  • цукор: 180 г
  • жовтки: 4 шт.
  • дріжджі сухі: 1 пакетик
  • борошно: 500 г
  • вершкове масло: 180 г
  • лісові горіхи: 100 г
  • родзинки: 80 г.
  • мед: 1 ст. ложка
  • ванілін: 1/3 ч. ложки
  • сіль: за смаком
  • цукати: жменя

Як приготувати Медова паска з цукатами

Готуємо так:

  1. Змішати дріжджі з половиною борошно, додати підігріте молоко, 1 ст. ложку цукру, замісити опару. Поставити в тепле місце, щоб піднялася. Жовтки збити з цукром, додати масло, мед, сіль і ванілін. Додати цю масу та борошно, яке залишилося, в опару. Замісити тісто та поставити в тепле місце на 40 хвилин.
  2. Обім’яти тісто, додати цукати, родзинки та подрібнені горіхи. Залишити в теплому місці на півгодини. Змастити форми для пасок маслом. Розкласти тісто на 1/3 висоти форми, залишити підніматися. Змазати верхівки пасок яйцем, випікати 30 хв. при температурі 180 °С.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал