Медові козинаки

Медові козинаки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Медові козинаки

  • насіння соняшника : 150 г
  • кунжут: 3 ст. ложки
  • мед: 2 ст. ложки

Як приготувати Медові козинаки

Готуємо так:

1. Насіння соняшника підсмажити на сухій сковорідці, постійно помішуючи. Коли воно буде майже готове, додати кунжут і смажити ще 1-2 хвилини. Тоді пересипати в миску, додати мед і старанно перемішати.

2. Викласти на невеличке деко у формі пластини й залишити козинаки в холодному місці. Коли маса застигне, порізати козинаки на шматочки.

3.  Щоб маса не прилипала до рук, треба змочити руки холодною водою.

4.  За бажанням до козинаків можна додати грецькі горіхи, фундук, насіння льону тощо.

 

 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал