camcumgirls
Медово-лимонна сирна паска

Медово-лимонна сирна паска

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Готуємо так:
1. З лимона зняти цедру, вичавити сік. Цукати дрібно нарізати. Покласти цукати і цедру в невелику миску. Влити лимонний сік, перемішати. Сир протерти через сито (або блендером), збити разом з маслом і сметаною. Додати цукрову пудру, мед і цукати з цедрою. Ретельно перемішати.

2. Друшляк застелити  марлею в діва шари. Краї марлі повинні звисати. Викласти сир, накрити марлею, зверху поставити вантаж. Помістити в холодильник на 10-12 годин. Перевернути форму на тарілку, вийняти паску. Прикрасити на свій смак.

Інгредієнти для приготування: Медово-лимонна сирна паска

  • сир -700 г
  • цукати -2 жмені
  • лимон -1/2 шт.
  • масло вершкове -50 г
  • сметана -150 мл
  • цукрова пудра -150 г
  • мед рідкий -2 ст. ложки.

Як приготувати Медово-лимонна сирна паска

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал