Медово-ягідний коктейль
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: Медово-ягідний коктейль
- морозиво: 250 г
- молоко 3,5 % жирності: 1 склянка
- полуниці заморожені: 100 г
- мед: 2 ст. ложки
Як приготувати Медово-ягідний коктейль
Готуємо так:
1. Молоко покласти в морозилці щонайменше на 30 хвилин (до утворення льодинок), а заморожені полуниці витримати хоча б пів години у холодильнику, щоб вони розморозилися.
2. Викласти у чашу блендера полуниці, мед, налити трохи молока і збивати 30 секунд. Тоді додати морозиво і решту молока і збивати на високій швидкості до утворення піни. Відразу розлити у склянки і подавати з соломинкою.
* Замість полуниць можна взяти будь-які інші фрукти за смаком – вишні, малину, чорниці тощо.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Пісний десерт «Брусничний сорбет»
- Салат з копченою сьомгою, грейпфрутом і авокадо
- Деруни з грибним соусом
- Фаршировані яйця
- Шашлики “Оригінальні”