camcumgirls
Мексиканський суп із фаршем

Мексиканський суп із фаршем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Мексиканський суп із фаршем

  • фарш -500 г,
  • помідори -400 г,
  • цибуля -1 шт.,
  • болгарський перець -2 шт.,
  • томатна паста -1 банка,
  • червона квасоля -1 банка,
  • перець чилі -1 шт.,
  • морква -2 шт.,
  • консервована кукурудза -1 банка,
  • олія для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • чіпси, зелень і лимон для подачі.

Як приготувати Мексиканський суп із фаршем

  1. Помідори, солодкий перець і моркву наріжте маленькими кубиками. Подрібніть цибулю.
  2. Влийте на сковороду трохи олії, і розігрійте. Обсмажте фарш і цибулю.
  3. Налийте в каструлю 300 мл води, додайте овочі і томатну пасту, розмішайте і поставте варити до готовності (близько 30 хвилин).
  4. У процесі варіння додайте ще 200 мл води, але не більше. За консистенцією повинен вийти густий суп.
  5. Подавайте, прикрасивши суп чіпсами, зеленню і лимоном.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал