Інгредієнти для приготування: Мексиканський суп із фаршем
- фарш -500 г,
- помідори -400 г,
- цибуля -1 шт.,
- болгарський перець -2 шт.,
- томатна паста -1 банка,
- червона квасоля -1 банка,
- перець чилі -1 шт.,
- морква -2 шт.,
- консервована кукурудза -1 банка,
- олія для смаження,
- сіль і чорний мелений перець за смаком,
- чіпси, зелень і лимон для подачі.
Як приготувати Мексиканський суп із фаршем
- Помідори, солодкий перець і моркву наріжте маленькими кубиками. Подрібніть цибулю.
- Влийте на сковороду трохи олії, і розігрійте. Обсмажте фарш і цибулю.
- Налийте в каструлю 300 мл води, додайте овочі і томатну пасту, розмішайте і поставте варити до готовності (близько 30 хвилин).
- У процесі варіння додайте ще 200 мл води, але не більше. За консистенцією повинен вийти густий суп.
- Подавайте, прикрасивши суп чіпсами, зеленню і лимоном.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Пісний пиріг з журавлиною та мигдалем
-
Кошички з шоколадним мусом і черешнею
-
Салат з курячих шлунків
-
Омлет у чашці
-
Імбирне «пиво»