Міні-піци з рікотою

Міні-піци з рікотою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Міні-піци з рікотою

  • бездріжджове листкове тісто - 400 г,
  • сир рікота - 200 г,
  • пармезан - 100 г,
  • печериці - 150 г,
  • цибуля-порей - 1 шт.,
  • болгарський перець - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • брокколі - 150 г,
  • помідори черрі - 100 г,
  • бекон - 100 г,
  • рослинна олія - для смаження,
  • сіль і суміш смежомеленого перцю - за смаком.

Як приготувати Міні-піци з рікотою

  1. Печериці почистіть, поріжте пластинками і обсмажте на олії. Цибулю-порей поріжте кільцями і обсмажте на рослинній олії. Моркву поріжте кружечками і підсмажте на рослинній олії. Перець поріжте соломкою і обсмажте на рослинній олії. Брокколі відваріть. Бекон поріжте кубиками. Помідори черрі розріжте на половинки.

  2. Тісто розморозьте і поріжте кружечками. Купити пластикові вікна

  3. На середину тіста викладіть по чайній ложці рікоти. Посоліть, поперчіть. Довільно викладіть начинку. Посипте тертим пармезаном.

  4. Випікайте в розігрітій до 200 °C духовці 15 хвилин, поки тісто не підрум’яниться.

     

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал