Мішечки з млинців

Мішечки з млинців

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Мішечки з млинців

  • кефір: 0,5 л
  • яйце: 1 шт.
  • сіль за смаком
  • сода: 1/4 ч. ложки
  • борошно: 1 склянка
  • зелена цибуля або сир «косичка» - щоб зав’язати мішечки
  • Для начинки
  • шампіньйони: 400 г
  • цибуля: 1 шт.
  • сіль, чорний мелений перець за смаком

Як приготувати Мішечки з млинців

Готуємо так:

  1. Борошно просіяти, насипати в нього сіль та соду, залити кефір, розмішати. Яйце збити, додати в тісто. Все перемішати до однорідності. Тісто має бути рідким. На розігрітій сковорідці, змащеній олією, спекти  млинці.
  2. Зробити начинку. Цибулю почистити, порізати дрібними кубиками, обсмажити в сковорідці. Гриби помити, почистити, порізати, покласти на сковорідку, посолити, поперчити та смажити до готовності з цибулею.
  3. 1 столову ложку готової начинки  покласти в центр млинця, згорнути його, щоб вийшов мішечок, зав’язати пір’ям зеленої цибулі або «волосинками» сиру «косичка».
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал