Мішечки з млинців
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Мішечки з млинців
- кефір: 0,5 л
- яйце: 1 шт.
- сіль за смаком
- сода: 1/4 ч. ложки
- борошно: 1 склянка
- зелена цибуля або сир «косичка» - щоб зав’язати мішечки
- Для начинки
- шампіньйони: 400 г
- цибуля: 1 шт.
- сіль, чорний мелений перець за смаком
Як приготувати Мішечки з млинців
Готуємо так:
- Борошно просіяти, насипати в нього сіль та соду, залити кефір, розмішати. Яйце збити, додати в тісто. Все перемішати до однорідності. Тісто має бути рідким. На розігрітій сковорідці, змащеній олією, спекти млинці.
- Зробити начинку. Цибулю почистити, порізати дрібними кубиками, обсмажити в сковорідці. Гриби помити, почистити, порізати, покласти на сковорідку, посолити, поперчити та смажити до готовності з цибулею.
- 1 столову ложку готової начинки покласти в центр млинця, згорнути його, щоб вийшов мішечок, зав’язати пір’ям зеленої цибулі або «волосинками» сиру «косичка».
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Курячі “шашлички” з фісташками
- Філе лосося під соусом «Теріякі»
- Куряче філе з брюссельською капустою
- «Гнізда» зі спагетті
- Паровий омлет зі шпинатом