Млинцевий пиріг «Гарячий помідорчик»

Млинцевий пиріг «Гарячий помідорчик»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Млинцевий пиріг «Гарячий помідорчик»

  • Для тіста:
  • яйця - 3 шт.,
  • молоко - 300 мл,
  • борошно - 150 г,
  • сіль і цукор - за смаком,
  • рослинна олія - для смаження.
  • Для начинки:
  • помідори - 5-6 шт.,
  • сир - 150-200 г,
  • часник - за бажанням,
  • зелень - для оздоблення.

Як приготувати Млинцевий пиріг «Гарячий помідорчик»

  1. Змішайте яйця, молоко і борошно, додайте сіль і цукор за смаком. З приготованого тіста спечіть 5-6 тонких млинців.

  2. На змащене олією деко шарами викладіть млинці і нарізані кружальцями помідори. Кожен шар посипте тертим сиром, додайте подрібнений часник.

  3. Запікайте в розігрітій духовці 15-20 хвилин. mobile development company

  4. Готову страву прикрасьте зеленню.

Рецепт надіслала Ніна Передерій, с.м.т. Жовтневе, Сумська область.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Млинцевий пиріг «Гарячий помідорчик»

  1. Ну очень прекрасный тортик и нежный,единственное могу только сказать-томаты нужно чистить.А зелени по-больше самой и разной.Спасибо

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал