Млинцевий пиріг з м’ясом і грибами
Інгредієнти для приготування: Млинцевий пиріг з м’ясом і грибами
- Для млинців:
- яйця - 2 шт.,
- кефір - 250 мл,
- молоко - 250 мл,
- сода - 0,5 ч. ложки,
- борошно - 200 г,
- рослинна олія - 50 мл,
- цукор - 1 ст. ложка,
- сіль - 1 дрібка.
- Для начинки:
- куряче філе (відварене) - 300 г,
- печериці - 200 г,
- цибуля - 2 шт.,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- рослинна олія - для смаження.
- Для заливки:
- яйце - 1 шт.,
- сметана - 5 ст. ложок.
Як приготувати Млинцевий пиріг з м’ясом і грибами
-
Приготуйте млинці. У кефірі розчиніть соду. Змішайте молоко і кефір. Яйця збийте з сіллю і цукром, змішайте з молочною сумішшю. Поступово висипте в цю суміш борошно. Додайте олію, перемішайте. Підсмажте млинці на сковорідці без додавання олії. Млинці повинні вийти досить тонкими.
-
Приготуйте начинку. Цибулю і гриби дрібно поріжте і обсмажте на олії, поперчіть і посоліть. Відварене куряче філе пропустіть через м’ясорубку і змішайте з грибами та цибулею.
-
Приготовлену начинку викладіть на кожен млинець і акуратно згорніть рулетом.
-
Приготуйте заливку. Збийте яйця, додайте сметану, перемішайте. Оренда опалубки Рівне
-
Форму для випічки викладіть млинцями з чотирьох сторін, щоб краї млинців трохи звисали за межі форми. Потім викладіть рулетики з млинців. Бажано, щоб довжина рулетиків збігалася з довжиною форми. Укладайте в два шари по три рулети. Кожен шар промажте заливкою. Звисаючими краями млинців накрийте пиріг.
-
Два млинці розріжте на смужки шириною приблизно один сантиметр. Зі смужок зробіть красиву плетенку і викладіть на пиріг.
-
Верх пирога змастіть заливкою. Випікайте пиріг в нагрітій до 180 °С духовці до рум’яності.
Дуже оригінальний млинцевій пиріг, Красота і смакота!
опробувати би шматочок)))
Я на якесь свято запікала курку, фаршировану млинцями, так вона не виглядала так привабливо, як цей пиріг! А смак я уявляю 😉
Вау! Какая вкуснятина! Добавляю в закладки!