camcumgirls
Млинцевий пиріг з м’ясом і грибами

Млинцевий пиріг з м’ясом і грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 75 min

Інгредієнти для приготування: Млинцевий пиріг з м’ясом і грибами

  • Для млинців:
  • яйця - 2 шт.,
  • кефір - 250 мл,
  • молоко - 250 мл,
  • сода - 0,5 ч. ложки,
  • борошно - 200 г,
  • рослинна олія - 50 мл,
  • цукор - 1 ст. ложка,
  • сіль - 1 дрібка.
  • Для начинки:
  • куряче філе (відварене) - 300 г,
  • печериці - 200 г,
  • цибуля - 2 шт.,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • рослинна олія - для смаження.
  • Для заливки:
  • яйце - 1 шт.,
  • сметана - 5 ст. ложок.

Як приготувати Млинцевий пиріг з м’ясом і грибами

  1. Приготуйте млинці. У кефірі розчиніть соду. Змішайте молоко і кефір. Яйця збийте з сіллю і цукром, змішайте з молочною сумішшю. Поступово висипте в цю суміш борошно. Додайте олію, перемішайте. Підсмажте млинці на сковорідці без додавання олії. Млинці повинні вийти досить тонкими.

  2. Приготуйте начинку. Цибулю і гриби дрібно поріжте і обсмажте на олії, поперчіть і посоліть. Відварене куряче філе пропустіть через м’ясорубку і змішайте з грибами та цибулею.

  3. Приготовлену начинку викладіть на кожен млинець і акуратно згорніть рулетом.

  4. Приготуйте заливку. Збийте яйця, додайте сметану, перемішайте. Оренда опалубки Рівне

  5. Форму для випічки викладіть млинцями з чотирьох сторін, щоб краї млинців трохи звисали за межі форми. Потім викладіть рулетики з млинців. Бажано, щоб довжина рулетиків збігалася з довжиною форми. Укладайте в два шари по три рулети. Кожен шар промажте заливкою. Звисаючими краями млинців накрийте пиріг.

  6. Два млинці розріжте на смужки шириною приблизно один сантиметр. Зі смужок зробіть красиву плетенку і викладіть на пиріг.

  7. Верх пирога змастіть заливкою. Випікайте пиріг в нагрітій до 180 °С духовці до рум’яності.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Відповіді до Млинцевий пиріг з м’ясом і грибами

  1. Я на якесь свято запікала курку, фаршировану млинцями, так вона не виглядала так привабливо, як цей пиріг! А смак я уявляю 😉

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал