
Млинцевий пиріг з сирною начинкою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Млинцевий пиріг з сирною начинкою
- готові тонкі млинці - 10-12 шт.,
- домашній сир - 500 г,
- цукор - 1-2 ст. ложки,
- яйце - 1 шт.,
- ванільний цукор - 1 пакетик,
- курага за смаком.
- Для заливки:
- яйця - 2 шт.,
- цукор - 2-3 ст. ложки,
- сметана - 3 ст. ложки.
Як приготувати Млинцевий пиріг з сирною начинкою
- Приготуйте начинку. Сир розітріть з яйцем, цукром і ванільним цукром, додайте нарізану курагу, перемішайте.
- Викласти начинку на млинець, скрутіть його рулетом.
- Форму для випічки змастіть олією. Млинці з начинкою викладіть у форму по спіралі.
- Приготуйте заливку для млинцевого пирога. Яйця злегка збийте з цукром, додайте сметану, перемішайте до однорідної маси.
- Весь млинцевий пиріг рівномірно покрийте заливкою. Форму з пирогом поставте в розігріту до 190 °С духовку на 30-35 хвилин.
- Готовий пиріг розріжте на порційні шматки і прикрасьте листочками м’яти.
За бажанням курагу можна замінити родзинками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Смородиновий сорбет
-
Гарбуз в медово-ромовому сиропі
-
Десерт «М’ята у горщику»
-
Апельсиновий торт з морозива
-
Яблука в кавуново-динному соку