camcumgirls
Млинцевий пиріг з сирною начинкою

Млинцевий пиріг з сирною начинкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Млинцевий пиріг з сирною начинкою

  • готові тонкі млинці - 10-12 шт.,
  • домашній сир - 500 г,
  • цукор - 1-2 ст. ложки,
  • яйце - 1 шт.,
  • ванільний цукор - 1 пакетик,
  • курага за смаком.
  • Для заливки:
  • яйця - 2 шт.,
  • цукор - 2-3 ст. ложки,
  • сметана - 3 ст. ложки.

Як приготувати Млинцевий пиріг з сирною начинкою

  1. Приготуйте начинку. Сир розітріть з яйцем, цукром і ванільним цукром, додайте нарізану курагу, перемішайте.
  2. Викласти начинку на млинець, скрутіть його рулетом.
  3. Форму для випічки змастіть олією. Млинці з начинкою викладіть у форму по спіралі.
  4. Приготуйте заливку для млинцевого пирога. Яйця злегка збийте з цукром, додайте сметану, перемішайте до однорідної маси.
  5. Весь млинцевий пиріг рівномірно покрийте заливкою. Форму з пирогом поставте в розігріту до 190 °С духовку на 30-35 хвилин.
  6. Готовий пиріг розріжте на порційні шматки і прикрасьте листочками м’яти.

 За бажанням курагу можна замінити родзинками.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал