Млинцевий пиріг з сиром, курагою та шоколадом

Млинцевий пиріг з сиром, курагою та шоколадом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Млинцевий пиріг з сиром, курагою та шоколадом

  • Для млинців:
  • молоко - 400 мл,
  • борошно - 150 г,
  • рослинна олія - 25 мл,
  • яйце - 1 шт.,
  • сіль - на кінчику ножа,
  • цукор - 1,5-2 ст. ложки.
  • Для начинки:
  • сир - 300 г,
  • курага - 100 г,
  • шоколад - 1/3 плитки,
  • сметана - 5 ст. ложок,
  • вершки - 50 мл,
  • цукрова пудра і кориця - за смаком,
  • какао - для посипання.

Як приготувати Млинцевий пиріг з сиром, курагою та шоколадом

  1. Приготуйте млинці. Яйця, цукор, сіль і молоко збийте вінчиком. Всипте борошно і добре перемішайте до однорідної маси без грудочок. Додайте олію і знову перемішайте. Смажте тонкі млинчики з двох сторін на розігрітій сковороді.

  2. Приготуйте начинку. Сир перетріть через сито. Додайте цукрову пудру, 4 ложки сметани та вершки, збийте міксером. Додайте порізану курагу, подріблений шоколад і корицю, перемішайте. Дизайн інтер’єру Львів

  3. Зберіть пиріг. Остиглі млинці змастіть приготованою начинкою. Верхній шар змастіть сметаною, збитою з цукровою пудрою, посипте какао.

Автор рецепту: Ольга Максимюк, м. Львів.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Млинцевий пиріг з сиром, курагою та шоколадом

  1. Думаю, дуже смачно. бо я сьогодні готувала подібний, тільки із багатьма свіжими фруктами -смакота неймовірна

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал