Млинцевий шоколадний торт

Млинцевий шоколадний торт

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Млинцевий шоколадний торт

  • Для млинців:
  • борошно - 2 склянки,
  • яйця - 4 шт.,
  • молоко - 1,5 склянки,
  • вода - 1 склянка,
  • какао-порошок - 0,5 склянки,
  • вершкове масло - 6 ст. ложок,
  • цукор - 2 ст. ложки,
  • ванілін - 2 ч. ложки,
  • шоколадна стружка і какао - для прикраси.
  • Для начинки:
  • вершки - 500 мл,
  • «Нутелла» - 350 г.

Як приготувати Млинцевий шоколадний торт

  1. Всі інгредієнти для млинців змішайте в блендері і збийте. Отриману суміш поставте в холодильник на годину.

  2. На розігрітому вершковому маслі посмажте тонкі млинці.

  3. Збийте вершки. Дизайн інтер’єру Львів

  4. Промажте млинцеві шари збитими вершками, чергуючи з «Нутеллою».

  5. Верхній млинець намажте «Нутеллою», посипте какао і шоколадною стружкою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Млинцевий шоколадний торт

  1. Блинчки – это всегда вкусно!!!! Но с шоколадом – это вообще бомба:)Думаю, что это очень ВКУСНО)))

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал