Млинцевий шоколадний торт
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Млинцевий шоколадний торт
- Для млинців:
- борошно - 2 склянки,
- яйця - 4 шт.,
- молоко - 1,5 склянки,
- вода - 1 склянка,
- какао-порошок - 0,5 склянки,
- вершкове масло - 6 ст. ложок,
- цукор - 2 ст. ложки,
- ванілін - 2 ч. ложки,
- шоколадна стружка і какао - для прикраси.
- Для начинки:
- вершки - 500 мл,
- «Нутелла» - 350 г.
Як приготувати Млинцевий шоколадний торт
-
Всі інгредієнти для млинців змішайте в блендері і збийте. Отриману суміш поставте в холодильник на годину.
-
На розігрітому вершковому маслі посмажте тонкі млинці.
-
Збийте вершки. Дизайн інтер’єру Львів
-
Промажте млинцеві шари збитими вершками, чергуючи з «Нутеллою».
-
Верхній млинець намажте «Нутеллою», посипте какао і шоколадною стружкою.
Залишити відповідь до Оксана Скасувати відповідь
Одна відповідь до Млинцевий шоколадний торт
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Блинчки – это всегда вкусно!!!! Но с шоколадом – это вообще бомба:)Думаю, что это очень ВКУСНО)))