Інгредієнти для приготування: Млинцевий торт «Тірамісу»
- млинці (за вашим кулінарним рецептом)- 12-15 шт.,
- маскарпоне- 500 г,
- вершки (11 % жирності) - 150 мл,
- желатин - 15 г,
- цукрова пудра - 70-100 г,
- ром - 1 ст. ложка,
- розчинна кава і гіркий какао-порошок - для посипання,
- шоколад - 70 г.
Як приготувати Млинцевий торт «Тірамісу»
-
Спечіть млинчики за вашим кулінарним рецептом. Повинні вийти тонкі і еластичні млинці з прісного тіста.
-
Желатин з’єднайте з вершками, залиште на кілька хвилин. Після чого поставте на вогонь, і, помішуючи, повністю розчиніть, не допускаючи кипіння.
-
Маскарпоне з’єднайте з цукровою пудрою і ромом, збийте. У вершки введіть желатин, збийте до однорідності.
-
Млинці змастіть кремом, зберіть в торт і поставте в холодильник на дві години.
-
Розчинну каву змішайте з какао і розітріть. Посипте торт приготованою сумішшю. Перед подачею посипте торт тертим шоколадом.
За бажанням можна приготувати кавові млинці, додавши в тісто трохи розчинної кави.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Морозиво «Чарівна казка Шехрезади»
-
Десерт абрикосовий самбук
-
Кулінарний рецепт полуничного морозива
-
Гарбуз в медово-ромовому сиропі
-
Суфле «Яблучна хмаринка»