Млинцевий торт «Тірамісу»

Млинцевий торт «Тірамісу»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Млинцевий торт «Тірамісу»

Як приготувати Млинцевий торт «Тірамісу»

  1. Спечіть млинчики за вашим кулінарним рецептом. Повинні вийти тонкі і еластичні млинці з прісного тіста.

  2. Желатин з’єднайте з вершками, залиште на кілька хвилин. Після чого поставте на вогонь, і, помішуючи, повністю розчиніть, не допускаючи кипіння.

  3. Маскарпоне з’єднайте з цукровою пудрою і ромом, збийте. У вершки введіть желатин, збийте до однорідності.

  4. Млинці змастіть кремом, зберіть в торт і поставте в холодильник на дві години.

  5. Розчинну каву змішайте з какао і розітріть. Посипте торт приготованою сумішшю. Перед подачею посипте торт тертим шоколадом.

     За бажанням можна приготувати кавові млинці, додавши в тісто трохи розчинної кави.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал