Млинці з начинкою «Ажурні серця»

Млинці з начинкою «Ажурні серця»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Млинці з начинкою «Ажурні серця»

  • молоко - 800 мл,
  • борошно - 300 г,
  • крохмаль - 2 ст. ложки,
  • рослинна олія - 50 мл,
  • яйця - 2 шт.,
  • сіль - 1/3 ч. ложки,
  • цукор - 3 ст. ложки,
  • вершковий сир «Філадельфія» - 300 г,
  • вершки (35% жирності) - 150 мл,
  • цукрова пудра - 2 ст. ложки.

Як приготувати Млинці з начинкою «Ажурні серця»

  1. Яйця, цукор сіль і молоко збийте вінчиком. Всипте борошно і крохмаль, перемішайте до однорідної маси без грудочок. Додайте олію, перемішайте.

  2. Тісто перелийте в пластикову пляшку, в кришці якої зроблено отвір.

  3. Сковороду розігрійте і злегка тільки перший раз змастіть рослинною олією.

  4. Натискаючи на пляшку, вилийте тісто на сковороду візерунками у формі серця. Спочатку намалюйте контур млинця, потім швидко заповніть візерунками середину. Випікайте млинці на несильному вогні з двох сторін. Купити фотошпалери Львів

  5. Вершки збийте з пудрою і перемішайте з вершковим сиром.

Начинку викладіть на млинці-сердечка, загорніть трубочкою.Млинці

Секрети випікання смачних млинців читайте тут

Залишити коментар

Залишити відповідь до Амели-я Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Відповіді до Млинці з начинкою «Ажурні серця»

  1. Вот, МАСЛЕНИЦА сейчас! Но, боюсь, что такую красоту не смогу приготовить. Но, всё равно – УДАЧИ В КОНКУРСЕ!!!

  2. прикольненькие блинчики и вкусные и красивые можно сделать такие с любой сладенькой начинкой

  3. я в приятном шоке от человеческих фантазий-это ж надо было такие шедевры придумать! Спасибо- обязательно попробую)

  4. я теж готую такі млинці,правда вони не виходять такі красиві як тут на фото,треба деякий час тренеруватися:)дам маленьку пораду,отвір в кришці пляшки робіть ближче до краю,так зручніше малювати везерунки

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал