
Млинці з цибулею
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Млинці з цибулею
- борошно: 500 г.
- вода: 2 склянки
- цибуля ріпчаста: 1 шт.
- цибуля зелена: пів пучка
- цукор: 1 ч. ложка
- дріжджі: 15 г
- рослинна олія, сіль
Як приготувати Млинці з цибулею
Готуємо так:
1.Замісити тісто для млинців з борошна, води, дріжджів, солі, цукру. Дати тісту підійти. 2.Ріпчасту цибулю почистити, дрібно нарізати, злегка підсмажити на олії й посолити за смаком. Зелену цибулю помити, обсушити й дрібно нарізати (залишити кілька пір’їн для оздоблення).
3. Коли тісто підійде, додати до нього смажену та зелену цибулю й ретельно перемішати.
4. Дати тісту ще раз підійти і спекти млинці. Подавати, загорнувши їх рулетками й озлобивши трояндочками з млинців та пір’їнами зеленої цибулі.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Шашлик з курятини, чорносливу та кураги
-
Котлети з курячого м’яса з сиром і овочами
-
Курка з фруктами
-
«Гармошка» – свинина, запечена з ананасом
-
Гаряча закуска в беконі