Інгредієнти для приготування: Молочне желе з шоколадом
- молоко - 2 склянки,
- желатин - 30 г,
- цукор - 100 г,
- темний шоколад - 150 г,
- ванільний цукор, вода.
Як приготувати Молочне желе з шоколадом
- Цукор розчинити в гарячому молоці. Додати розмочений у воді желатин і ванільний цукор. Добре змішати і довести до кипіння.
- Остиглу масу залити у форми і поставити в холодильник приблизно на 3 години для того, щоб вона загусла.
- При подачі на стіл, посипати зверху натертим темним шоколадом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Десерт з печива
- Джем із кавуна
- Кулінарний рецепт полуничного морозива
- Апельсиновий торт з морозива
- Пасха желейна