Молочне желе з шоколадом

Молочне желе з шоколадом

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Молочне желе з шоколадом

  • молоко - 2 склянки,
  • желатин - 30 г,
  • цукор - 100 г,
  • темний шоколад - 150 г,
  • ванільний цукор, вода.

Як приготувати Молочне желе з шоколадом

  1. Цукор розчинити в гарячому молоці. Додати розмочений у воді желатин і ванільний цукор. Добре змішати і довести до кипіння.
  2. Остиглу масу залити у форми і поставити в холодильник приблизно на 3 години для того, щоб вона загусла.
  3. При подачі на стіл, посипати зверху натертим темним шоколадом.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал