Молочний кисіль

Молочний кисіль

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Молочний кисіль

  • молоко: 1 склянка
  • кип’ячена вода: 1/2 склянки
  • борошно: 3 ч. ложки
  • цукор: 1 ст. ложка
  • ванілін: 1 ч. ложка

Як приготувати Молочний кисіль

Готуємо так:

  1. Молоко закип’ятити, додати цукор та ванілін. В склянку з кип’яченою водою всипати борошно та добре перемішати. Коли молоко закипить, вливати в нього тонкою цівкою суміш борошна і води, постійно помішуючи. Молочний кисіль закип’ятити, постійно помішуючи. Можна вживати теплим або охолодити.

Такий молочний кисіль можна вживати як самостійний напій, а можна використовувати в якості соусу для млинців та сирників. Якщо хочете зробити більш густий десерт, додайте більше борошна та поваріть молочний кисіль трошки довше, щоб він загустів.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал