
Молочний кисіль
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
1
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Молочний кисіль
- молоко: 1 склянка
- кип’ячена вода: 1/2 склянки
- борошно: 3 ч. ложки
- цукор: 1 ст. ложка
- ванілін: 1 ч. ложка
Як приготувати Молочний кисіль
Готуємо так:
- Молоко закип’ятити, додати цукор та ванілін. В склянку з кип’яченою водою всипати борошно та добре перемішати. Коли молоко закипить, вливати в нього тонкою цівкою суміш борошна і води, постійно помішуючи. Молочний кисіль закип’ятити, постійно помішуючи. Можна вживати теплим або охолодити.
Такий молочний кисіль можна вживати як самостійний напій, а можна використовувати в якості соусу для млинців та сирників. Якщо хочете зробити більш густий десерт, додайте більше борошна та поваріть молочний кисіль трошки довше, щоб він загустів.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат «Струнка талія»
-
Новорічна закуска “Я подарую тобі зірку”
-
Шоколадна ковбаска
-
Грибна ікра
-
Капоната