Молода картопля у м’ясному «одязі»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Молода картопля у м’ясному «одязі»
- молода картопля - 8 шт.,
- бекон - 8 тонких смужок,
- зелень кропу і зелена цибуля - 0,5 пучка,
- сир - 8 шматочків,
- вершкове масло - за смаком,
- приправа для картоплі, чорний мелений перець, сіль - за смаком.
Як приготувати Молода картопля у м’ясному «одязі»
-
Молоду картоплю помийте, відваріть в мундирі в підсоленій воді до напівготовності.
-
З центру картоплі виріжте невеликий трикутник, глибиною приблизно до середини картоплини.
-
Покладіть у виріз трохи олії, тонкий шматочок сиру, трохи подрібненого кропу і зеленої цибулі. Змастіть картопля вершковим маслом і посипте спеціями для картоплі.
-
Загорніть картоплю в попередньо посолені смужки бекону, поперчіть зверху. Запікайте при температурі 220 °С 10-15 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Традиційна великодня ковбаска
- Запіканка «Чарівна квітка»
- Котлети на шпажці «Веретено»
- Сосиски в тісті
- Шашлик із яловичини, маринований у вині