
Молода картопля з імбиром та розмарином
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
3
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Молода картопля з імбиром та розмарином
- картопля молода: 600 г.
- вода: 3 ст. ложки
- мелений імбир: 1 ст. ложка
- часник: 3 зубці
- розмарин: 0,5 ст. ложки
- сіль: 1 ч. ложка
- червоний гострий перець: 0,5 ч. ложки
- олія: 5 ст. ложок
Як приготувати Молода картопля з імбиром та розмарином
Готуємо так:
- Картоплю зварити в мундирах. Воду злити та охолодити картоплю. Почистити і розрізати кожну картоплину вздовж на 4 або 6 частин (залежно від розміру картоплі).
- Часник почистити, помити і пропустити через прес у невелику посудину, додати імбир, розмарин, сіль та червоний гострий перець. Влити воду та ретельно перемішати інгредієнти до однорідної консистенції.
- Розігріти олію на сковорідці. В розігріту олію додати масу зі спецій та часнику, перемішати та підсмажувати протягом двох хвилин, постійно помішуючи.
- Додати на сковорідку картоплю, все перемішати та смажити ще 5-7 хвилин на середньому вогні, щоб картопля підрум’янилася.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Картопляне пюре з ікрою «Святкове»
-
Капуста в клярі
-
Запечена цвітна капуста з сиром
-
Картошка “Объедение”
-
Сочевиця з естрагоном і маринованою червоною цибулею