Молода картопля з імбиром та розмарином

Молода картопля з імбиром та розмарином

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Молода картопля з імбиром та розмарином

  • картопля молода: 600 г.
  • вода: 3 ст. ложки
  • мелений імбир: 1 ст. ложка
  • часник: 3 зубці
  • розмарин: 0,5 ст. ложки
  • сіль: 1 ч. ложка
  • червоний гострий перець: 0,5 ч. ложки
  • олія: 5 ст. ложок

Як приготувати Молода картопля з імбиром та розмарином

Готуємо так:

  1. Картоплю зварити в мундирах. Воду злити та охолодити картоплю. Почистити і розрізати кожну картоплину вздовж на 4 або 6 частин (залежно від розміру картоплі).
  2. Часник почистити, помити і пропустити через прес у невелику посудину, додати імбир, розмарин, сіль та червоний гострий перець. Влити воду та ретельно перемішати інгредієнти до однорідної консистенції.
  3. Розігріти олію на сковорідці. В розігріту олію додати масу зі спецій та часнику, перемішати та підсмажувати протягом двох хвилин, постійно помішуючи.
  4. Додати на сковорідку картоплю, все перемішати та смажити ще 5-7 хвилин на середньому вогні, щоб картопля підрум’янилася. 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал