Морква “Медова”

Морква “Медова”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Морква “Медова”

  • морква: 500 г.
  • свіжий чебрець: 1 пучок
  • мед: 1 ст. ложка
  • оливкова олія: 1 ст. ложка
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Морква “Медова”

Готуємо так:

1.  Моркву почистити, порізати невеликими шматочками, перекласти в каструлю, залити водою, довести до кипіння і варити 7-10 хв.

2. Відкинути готову моркву на друшляк, викласти в миску, додати мед, чебрець, оливкову олія, посолити, поперчити, все перемішати.

3. Викласти моркву в змащену маслом форму для запікання. Запікати в попередньо розігрітій до 180 °С духовці 20-25 хв.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал