
Морква “Медова”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Морква “Медова”
- морква: 500 г.
- свіжий чебрець: 1 пучок
- мед: 1 ст. ложка
- оливкова олія: 1 ст. ложка
- сіль, перець за смаком
Як приготувати Морква “Медова”
Готуємо так:
1. Моркву почистити, порізати невеликими шматочками, перекласти в каструлю, залити водою, довести до кипіння і варити 7-10 хв.
2. Відкинути готову моркву на друшляк, викласти в миску, додати мед, чебрець, оливкову олія, посолити, поперчити, все перемішати.
3. Викласти моркву в змащену маслом форму для запікання. Запікати в попередньо розігрітій до 180 °С духовці 20-25 хв.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Перлова каша з молодим часником
-
Цвітна капуста, запечена з сиром
-
Пиріг «Смачнючий»
-
Картошка “Объедение”
-
Броколі з імбиром