Інгредієнти для приготування: Морквяна великодня паска
- борошно: 1 кг
- маргарин: 200 г
- морква: 3 шт.
- яйця: 5 шт.
- молоко: 1 склянка
- цукор: 200 г
- свіжі дріжджі: 50 г
- цукрова пудра: 8 ст. ложок
- білки для глазурі: 2 шт.
- сіль: за смаком
Як приготувати Морквяна великодня паска
Готуємо так:
- Моркву нарізати невеликими шматочками, покласти на сковорідку, залити 1 склянкою води, додати 1 ст. ложку маргарину, спасерувати до готовності. протерти через сито. Додати молоко, маргарин, половину цукру, 4 яйця, сіль. Збити міксером до однорідності.
- Дріжджі залити невеликою кількістю теплого молока, додати цукор і залишити на годину. В опару, коли вона підійде, додати морквяну масу. Додати борошно, замісити тісто. Залишити на 2 години.
- Форми для пасок змазати маслом, застелити пергаментом. Заповнити на третину тістом, поставити в тепле місце і накрити рушником. Залишити, доки тісто не підніметься. Змастити паски яйцем. Випікати про 200 °С 60 хвилин.
- Зробити глазур. Збити яєчні білки з цукровою пудрою до піни. Полити паски, посипати посипкою до пасок.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Заварна паска з мигдалем
-
Заварна сирна паска з родзинками та цукатами
-
Рецепт великодньої плесканки
-
М’ясний хлібець «Світлофор»
-
Італійський великодній пиріг