Морквяна великодня паска

Морквяна великодня паска

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Морквяна великодня паска

  • борошно: 1 кг
  • маргарин: 200 г
  • морква: 3 шт.
  • яйця: 5 шт.
  • молоко: 1 склянка
  • цукор: 200 г
  • свіжі дріжджі: 50 г
  • цукрова пудра: 8 ст. ложок
  • білки для глазурі: 2 шт.
  • сіль: за смаком

Як приготувати Морквяна великодня паска

Готуємо так:

  1. Моркву нарізати невеликими шматочками, покласти на сковорідку, залити 1 склянкою води, додати  1 ст. ложку маргарину, спасерувати до готовності. протерти через сито. Додати молоко, маргарин, половину цукру, 4 яйця, сіль. Збити міксером до однорідності.
  2. Дріжджі залити невеликою кількістю теплого молока, додати цукор і залишити на годину. В опару, коли вона підійде, додати морквяну масу. Додати борошно, замісити тісто. Залишити на 2 години.
  3. Форми для пасок змазати маслом, застелити пергаментом. Заповнити на третину тістом, поставити в тепле місце і накрити рушником. Залишити, доки тісто не підніметься. Змастити паски яйцем. Випікати про 200 °С 60 хвилин.
  4. Зробити глазур. Збити яєчні білки з цукровою пудрою до піни. Полити паски, посипати посипкою до пасок.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал