camcumgirls
Морквяні оладки

Морквяні оладки

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Морквяні оладки

  • морква: 3 шт.
  • яблука: 2 шт.
  • родзинки: жменя
  • цукор: 2-3 ст. ложки
  • борошно: 150 г
  • яйця: 2 шт.
  • сода: ½ ч. ложки
  • рослинна олія для смаження

Як приготувати Морквяні оладки

 

Готуємо так:

  1. Яблука і моркву очистити, натерти на тертці. Родзинки замочити в гарячій воді на 5-10 хв.
  2. Борошно просіяти разом з содою. Яйця збити з цукром, додати борошно, перемішати до однорідності. У тісто додати моркву, яблука, родзинки, перемішати
  3. Викладати оладки столовою ложкою на сковороду і смажити з двох сторін в добре розігрітій рослинній олії (по 3-4 хвилини з кожного боку). Готові оладки перекласти на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Подавати можна зі сметаною.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал