
Морквяні оладки
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Морквяні оладки
- морква: 3 шт.
- яблука: 2 шт.
- родзинки: жменя
- цукор: 2-3 ст. ложки
- борошно: 150 г
- яйця: 2 шт.
- сода: ½ ч. ложки
- рослинна олія для смаження
Як приготувати Морквяні оладки
Готуємо так:
- Яблука і моркву очистити, натерти на тертці. Родзинки замочити в гарячій воді на 5-10 хв.
- Борошно просіяти разом з содою. Яйця збити з цукром, додати борошно, перемішати до однорідності. У тісто додати моркву, яблука, родзинки, перемішати
- Викладати оладки столовою ложкою на сковороду і смажити з двох сторін в добре розігрітій рослинній олії (по 3-4 хвилини з кожного боку). Готові оладки перекласти на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Подавати можна зі сметаною.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Філе лосося під соусом «Теріякі»
-
Пісне рагу з макаронів та грибів
-
Котлети з грибами
-
Рибні тюфтелі на картопляній подушці
-
Сьомга у вершково-ікорному соусі